Meer dan 60 jaar ervaring

Voor onze online betalingen werken we samen met Multisafepay. Multisafepay is een bedrijf dat zich in de Benelux heeft ontpopt tot één van de grootste en meest betrouwbare betaalplatformen en werkt samen met duizenden webshops. Betalen is mogelijk met alle gangbare opties: overschrijving, Sofort Banking, Giro Pay, iDeal, Maestro, Mastercard, Bankcontact, Visa, Multisafe Pay en maakt zelfs contact met de bankierapps van Belfius ING en KBC. 

Voor meer info, gelieve door te gaan naar www.multisafepay.com

iDEAL
iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank, SMS-Tan bij ING bank en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pinbetaling.
Let op: U betaalt aan MultiSafepay.
iDEAL wordt ondersteund door: abnamro fortis ing rabobank snsbank asn frieslandbank triodos rbs vanLanschot            

Bancontact / Mister Cash
Mister Cash is de naam voor Belgische betaalkaarten. Met behulp van een PIN code kun je als Belgische inwoner betalen bij diverse winkels, tankstations, drank of andere automaten. Daarnaast is het mogelijk om op internet er online betalingen mee te verrichten. Je kunt dan middels het nummer van de kaart en de vervaldatum een online betaling met Mistercash doen.
Mistercash is een samenwerking van een aantal Belgische banken en te vergelijken met Ideal in Nederland. Het is ook mogelijk met de kaart geld op te nemen uit een geld automaat.
Let op: U betaalt aan MultiSafepay.
Bancontact / Mister Cash wordt ondersteund door de volgende banken:
KBC / Dexia Bank / Fortis Bank / FINTRO / AXA Bank / CBC / ING Bank            

Creditcard
Ook betalen met uw MasterCard en Visa creditcard gaat veilig en betrouwbaar via MultiSafepay.
MultiSafepay voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1), van MasterCard en Visa.
Deze eisen houden in dat er door MultiSafepay geen creditcardgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken. De betaalgegevens worden ook vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL.
Let op: U betaalt aan MultiSafepay.
          
Veilig betalen
Online betalen bij Leën is betrouwbaar en veilig. Leën maakt daarbij gebruik van het betaalplatform van MultiSafepay.          
Veilig betalen met MultiSafepay
De oplossingen van MultiSafepay doen immers een beroep op krachtige gegevenscoderingsprotocollen die de vertrouwelijkheid van uw financiële gegevens verzekeren en die vereist worden door de internationale financiële instellingen Visa, MasterCard en Currence (iDEAL).
Uw financiële gegevens worden enkel uitgewisseld tussen MultiSafepay en Leën Papierhandel bvba.
Beide hebben geen toegang tot uw vertrouwelijke gegevens. Deze uitwisselingen gebeuren met behulp van beveiligde protocollen.
Online betalen via MultiSafepay biedt u vele betaalmethoden en is snel, eenvoudig en veilig!
Veilig betalen met MultiSafepay
 MultiSafepay is een zogenaamde internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiële instellingen zoals banken en creditcardacquirers.
 MultiSafepay voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1), van MasterCard en Visa. Deze eisen houden in dat er door MultiSafepay geen creditcardgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken. De betaalgegevens worden ook vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL.
 SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. SSL is een standaard protocol die gebruik maakt van een public key encryption technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internet-servers. De integriteit en de verificatie van de berichten zowel als de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de cliënt vindt vervolgens versleuteld plaats. Indien u zich op een beveiligde site bevindt, begint de URL met https://.
 MultiSafepay wordt een aantal malen per jaar gecontroleerd op de vereisten van de PCI Data Security Standards. Daarnaast wordt zij jaarlijks door een daartoe bevoegde externe partij geaudit. Pas wanneer aan alle eisen is voldaan wordt het Certificate of Compliance verstrekt.
 MultiSafepay verstrekt geen bank- en/of creditcardgegevens van consumenten aan de bij haar aangesloten webshops of aan andere derden.
 In het geval van misbruik van bankrekeninggegevens van derden zal MultiSafepay dit te allen tijde melden aan de daarvoor bevoegde gerechtelijke instantie.