Meer dan 60 jaar ervaring

Visconti Van Gogh Souvenir de Mauve Fountain Pen Gift Set

Bestelnummer: KP12-10-FP op voorraad: 0

Verpakt per: Prijs per:

€ 181,82 (excl. BTW)

(€ 220,00 incl BTW)

Selecteer een Penpunt:
Breed
Fijn
Medium
Specificaties
Productnummer: KP12-10-FP
Merk: Visconti
Voorraad: 0
Verpakt per: / 1
Prijs per:
Omschrijving

Speciaal voor Kerst 2018 lanceert Visconti twee nieuwe, levendige versies van de Van Goghcollectie, zoals gebruikelijk opnieuw gebaseerd op twee iconische schilderijen van de grootmeester zelf. Dit keer brachten Souvenir de Mauve en Wheatfiel under Thunderclouds de inspiratie.
Deze Souvenir de Mauve is een beeltenis van een bloeiende perzikboom op bij heldere hemel op een desolaat stukje grond. De hoofdtonen in de pen zijn dan ook roze, blauw en bruin. Speciaal voor kerst wordt de Souvenir de Mauve in BEPERKTE OPLAGE en voor een zeer korte tijd gebracht in een prachtige cadeauset. De pen wordt begeleidt door een nagelnieuwe inktkleur, assorti met de pen, schitterend roze, en een bladwijzer met het schilderij zelf ook. Ook de doos zelf is volledig in thema van de pen. Waar normaal het zelfportret van Van Gogh prijkt, bovenop de doos, straalt nu het prachtige Souvenir de Mauve schilderij. Later in 2019 zullen zowel de pen als de inkt afzonderlijk beschikbaar zijn in de gewone Visconti verpakkingen.

Vincent Van Gogh wordt gezien als een van de, zo niet de aller invloedrijkste schilder van het impressionisme. Zelfs vandaag de dag is hij nog steeds een stichtend voorbeeld en bron van inspiratie bij beginnende kunstenaars... en zo ook bij Visconti. In de Van Gogh pennencollectie is Visconti erin geslaagd de emoties en de gesofisticeerde schakeringen uit de werken van de iconische impressionist over te brengen in het hars van pennen door echte olieverf te gebruiken in de penbody's. In de ring staat de naam gegraveerd van het schilderij waarop de pen gebaseerd is. Samen met de Rembrandtcollectie zijn de Van Gogh pennen de meest geschikte voor alledaags gebruik: Visconti heeft de afmetingen van de pen zo bestudeerd opdat ze in elke zak zou passen. Het Florentijnse pennenmerk Visconti benadrukt hun afkomst in elke pen doordat het ontwerp van de clip gebaseerd is op Firenzes beroemdste brug, de Ponte Vecchio.

Specificaties:
Beschikbaar als: FP
Materiaal: Hars, olieverf
Trims: Palladium Plated
Grootte: Regular
Sluiting: Magnetisch
Vulling: Cartridges/converter:
Nib: Steel small nib F-M-B
Personaliseerbaar met My Pen System