Meer dan 60 jaar ervaring

Visconti Van Gogh Wheatfield Pen Gift Set

Bestelnummer: KP12-11-FP op voorraad: 0

Verpakt per: Prijs per:

€ 181,82 (excl. BTW)

(€ 220,00 incl BTW)

Selecteer een Penpunt:
Medium
Fijn
Breed
Specificaties
Productnummer: KP12-11-FP
Merk: Visconti
Voorraad: 0
Verpakt per: / 1
Prijs per:
Omschrijving

Speciaal voor Kerst 2018 lanceert Visconti twee nieuwe, levendige versies van de Van Goghcollectie, zoals gebruikelijk opnieuw gebaseerd op twee iconische schilderijen van de grootmeester zelf. Dit keer brachten Souvenir de Mauve en Wheatfiel under Thunderclouds de inspiratie.
Deze Wheatfield under Thunderclouds is een beeltenis van een nog groen korenveld onder een dreigende, donkerblauwe lucht, slechts minuten voor het onweer toeslaat. De basistinten van deze pen zijn dan ook donkerblauw, groen en bruin. Speciaal voor kerst wordt de Wheatfield in BEPERKTE OPLAGE en voor een zeer korte tijd gebracht in een prachtige cadeauset. De pen wordt begeleidt door een nagelnieuwe inktkleur, assorti met de pen, Diepgroen en een bladwijzer met het schilderij zelf ook. Ook de doos zelf is volledig in thema van de pen. Waar normaal het zelfportret van Van Gogh prijkt, bovenop de doos, straalt nu het prachtige Wheatfield under Thunderclouds. Later in 2019 zullen zowel de pen als de inkt afzonderlijk beschikbaar zijn in de gewone Visconti verpakkingen.

Vincent Van Gogh wordt gezien als een van de, zo niet de aller invloedrijkste schilder van het impressionisme. Zelfs vandaag de dag is hij nog steeds een stichtend voorbeeld en bron van inspiratie bij beginnende kunstenaars... en zo ook bij Visconti. In de Van Gogh pennencollectie is Visconti erin geslaagd de emoties en de gesofisticeerde schakeringen uit de werken van de iconische impressionist over te brengen in het hars van pennen door echte olieverf te gebruiken in de penbody's. In de ring staat de naam gegraveerd van het schilderij waarop de pen gebaseerd is. Samen met de Rembrandtcollectie zijn de Van Gogh pennen de meest geschikte voor alledaags gebruik: Visconti heeft de afmetingen van de pen zo bestudeerd opdat ze in elke zak zou passen. Het Florentijnse pennenmerk Visconti benadrukt hun afkomst in elke pen doordat het ontwerp van de clip gebaseerd is op Firenzes beroemdste brug, de Ponte Vecchio.

Specificaties:
Beschikbaar als: FP
Materiaal: Hars, olieverf
Trims: Palladium Plated
Grootte: Regular
Sluiting: Magnetisch
Vulling: Cartridges/converter:
Nib: Steel small nib F-M-B
Personaliseerbaar met My Pen System